Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Mrtvého motorkáře u silnice na Znojemsku našli náhodou, v křoví ležel několik dnů

Rodina motorkáře, po kterém od víkendu pátrala policie, už se dobré zprávy nedočká. Ve čtvrtek našel náhodný kolemjdoucí v porostu na Znojemsku jeho tělo. Motocyklista ležel u silnice nejspíš delší dobu.

Obrovský šok a smutek museli cítit blízcí motorkáře, který ležel mrtvý v křoví mezi Hodonicemi a Krhovicemi na Znojemsku. Kdy přesně se tragická nehoda stala, policie zatím vyšetřuje. Podle dosavadních informací ležel muž po nehodě v porostu několik dnů. 

Prozatimní verze nehody je ta, že motorkář jel na svém Ducati příliš rychle a nezvládl řízení. „Vyšetřujeme dopravní nehodu šestačtyřicetiletého motocyklisty ze Znojemska. Nehoda se stala před několika dny a muž na místě zemřel,“ sdělil Deníku ve čtvrtek policejní mluvčí Bohumil Malášek. 

Podle mluvčí jihomoravských záchranářů Michaely Bothové jsou motorkářu nejzranitelnější skupinou řidičů. „Při nehodě pak většinou do něčeho narazí, ale nejsou tak chráněni jako řidiči v autech. Pravděpodobnost smrti je pak mnohem větší.“ uvedla pro Deník Bohtová. Motorkáři často hazardují se svým životem. rychlou jízdou, což se pravděpodobně stalo i v tomto případě.
 

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky motorkář, Znojemsko, Ducati, okres Znojmo, havárie, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mrtvého motorkáře u silnice na Znojemsku našli náhodou, v křoví ležel několik dnů  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.