Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Na Masarykově se rozjel prázdný náklaďák a přimáčkl chodkyni na výlohu. Žena skončila v nemocnici

Dnes před půl devátou se v brněnské Masarykově ulici v centru města samovolně rozjelo nákladní auto, které přimáčklo na výlohu blízkého obchodu chodkyni. Mladá žena propadla sklem a ošklivě se poranila. Záchranáři ji poté ihned převezli do nemocnice. Proč se auto rozjelo, policisté zjišťují.

Dnes ráno se na Masarykově ulici stalo velké neštěstí. Samovolně se tam rozjelo nákladní auto, které zasáhlo kolemjdoucí ženu a přimáčklo ji na výlohu blízkého obchodu. Žena následně proletěla sklem a poranila se. 

„V 8:25 se po Masarykově ulici v centru Brna samovolně rozjel nákladní automobil, který narazil do boční stěny domu, kde přimáčkl chodkyni," uvedl mluvčí policistů Petr Vala.

Na místo ihned přijeli záchranáři, aby mladou ženu ošetřili. Nákladní auto stálo bez řidiče na rohu Masarykovy a Orlí, odkud se rozjelo. 

„Žena byla přimáčknutá na výlohu, utrpěla pohmožděniny a odřeniny, které jsme na místě ošetřili, a k dalšímu vyšetření jsme ji odvezli do nemocnice," uvedla mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová.

Proč se dodávka rozjela, nyní policisté prověřují. „Kolegové zjišťují, zda to byla technická závada, špatně zajištěný vůz proti pohybu, případně zda byla příčinou jiná okolnost,“ doplnil pro Brněnský deník Vala.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS JMK

Štítky Brno, nákladní auto, žena, poranění, nemocnice, nákladní automobil, Orlí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Na Masarykově se rozjel prázdný náklaďák a přimáčkl chodkyni na výlohu. Žena skončila v nemocnici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.