Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Ženu v Brně dopálil vařič, propanbutanovou bombu začala házet po autech

Partnerské problémy a nefunkční vařič rozpálily jednatřicetiletou ženu do běla, a proto se rozhodla upustit trochu páru tím, že vařičem rozmlátí tři auta. Věc se jí podařila a na památku má i video z mobilu, na který ji při řádění natáčeli sousedé.

Jednatřicetiletá žena se pořádně vztekla na svůj zlobivý vařič a rozhodla se mu uštědřit pořádnou lekci. Nezdárníka vynesla ven a nejdříve s ním práskala o zem. Poté jí trest pro propanbutanovou bombu nejspíš přišel nízký, protože lahev s plynem začala házet po autech. 

Jejího podivného jednání si všimli sousedé, kteří zavolali na tísňovou linku a celý incident natočili na mobil. Díky tomu policisté ženu s vařičem velmi rychle vypátrali a chytili. Žena způsobila škodu více než deset tisíc korun a nadýchala téměř dvě promile. 

„Později na služebně ve výslechu uvedla, že má partnerské problémy a nesnáze s vařičem vyústila v tento zkrat. Pro něj se bude zodpovídat z trestných činů výtržnictví a poškození cizí věc“ uvedl policejní luvčí David Chaloupka.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky výtržnice, Brno, plyn, propanbutan, lahev

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Ženu v Brně dopálil vařič, propanbutanovou bombu začala házet po autech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.