Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Bulharský kamioňák neodhadl výši mostu v Brně, při couvání porazil zábradlí a kočárek s dítětem

Nebezpečný manévr řidiče kamionu z Bulharska řešili v pondělí odpoledne brněnští strážníci. Řidič kamionu naloženého osobními auty najel pod železniční most v Židenicích a ve chvíli, kdy zjistil, že se pod něj nevejde, začal zmatečně couvat. Přitom však porazil zábradlí a narazil do kočárku s malým dítětem.

V kočárku v tu chvíli sedělo malé dítě, tomu se však naštěstí nic nestalo. Strážníky na zastávku Kuldova zavolal naštvaný otec malého chlapce.

Řidič podle něj zazmatkoval, když se ocitl před železničním mostem, pod který by se souprava očividně nevešla. Při couvání a otáčení strhl návěsem dva přibližně dvoumetrové díly zábradlí. Jeden z nich pak vlekl za autem a narazil do kočárku na nástupním ostrůvku.

„Obsluze kamer městské policie se podařilo částečně zmapovat průjezd vozu a strážníci díky tomu kamion vypátrali u jednoho z brněnských autosalonů. Bulharský řidič se ke způsobení dopravní nehody přiznal a strážníci k němu přivolali státní policisty," uzavřel mlucčí strážníků Jakub Ghanem.

Ohodnoť článek

Foto MP Brno

Štítky kamion, řidič, bulhar, zábradlí, matka, kočárek, strážníci, Brno, Bulharsko, Židenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Bulharský kamioňák neodhadl výši mostu v Brně, při couvání porazil zábradlí a kočárek s dítětem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.