Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

FOTO: Řidič osobáku vjel na přejezd a zůstal uvězněný mezi závorami, smetl ho rychlík

Velmi nevhodně se zachoval pětašedesátiletý řidič, který v pondělí dopoledne uvízl s autem na přejezdu ve Svitávce. Muž podle vlastních slov kvůli oslnění sluncem přehlédl světelné signály a na přejezdu ho poté uvěznily závory. Místo aby je prorazil, zůstal stát. Přijíždějící rychlík pak auto smetl.

Šofér se omlouval tím, že do kolejiště vjel v době, kdy ho osvítilo slunce. Jeho následující chování už však bylo neomluvitelné. Muž se bál prorazit závory a tak auto zaparkoval mezi nimi a kolejemi. Pak vystoupil z auta a začal spekulovat, jestli stávající pozice jeho auta bude pro vlak akorát nebo ne.  

Odpověď dostal záhy. Přijíždějící rychlík směrem na Prahu do auta narazil. Řidič v něm naštěstí neseděl, i tak ho ale následek nárazu lehce zranil. 

Nikomu z osmdesáti cestujících ve vlaku se naštěstí nic nestalo. „Alkohol byl jak u řidiče, tak strojvedoucího rychlíku vyloučen dechovou orientační zkouškou," uvedla policejní mluvčí Lenka Koryťáková.

Svým nezodpovědným chováním způsobil řidič škodu zhruba osmdesát tisíc korun. „Policisté se případem nadále zabývají," dodala mluvčí. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Svitávka, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Řidič osobáku vjel na přejezd a zůstal uvězněný mezi závorami, smetl ho rychlík  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.