Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Žebětíně napadl kříženec rotvajlera bez náhubku retrívra. Agresivního psa odehnal až náhodný kolemjdoucí

Po nedávné smutné události, kdy pitbul zabil majitelce jorkšírského teriéra, došlo u Žebětína k dalšímu napadení psem. Kříženec rotvajlera bez náhubku napadl retrívra.

Uběhlo jen pár dnů od posledního útoku psa, který dopadl velmi smutně - smrtí jorkšíra, a už museli strážníci řešit další podobný případ. V pondělí odpoledne přivolala hlídku čtyřiatřicetiletá žena, která strážníkům popsala, že k jejímu retrívrovi přiběhl kříženec rotvajlera bez náhubku a začal ho napadat.

Majitelka se snažila cizího psa odehnat, ale i tak se mu podařilo jejího retrívra několikrát kousnout. Útočení psa utnul až mladý muž, který zanedlouho přiběhl a psa odchytl, nebyl ale jeho majitel. Tentokrát ale nepříjemná událost dopadla dobře a retrívr naštěstí nakonec zraněný nebyl. Na jeho srsti zbyly jen stopy od slin. 

Dalším šetřením strážníci zjistili, že kříženec prý utekl z nedalekého pozemku a také komu zvíře patří. Hlídka městské policie oběma stranám osvětlila další postup a případ postoupila k projednání správnímu orgánu.“ dodal mluvčí městské policie Pavel Šoba. 

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky rotvajler, pes, útok, Žebětín, kříženec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiřina Pavlíková

Pan Karel Fišer je nějak chytrej ...

Sobota, 16. května 2020, 12:33Odpovědět

Lerak Rešif

Takže se nakonec kulové stalo, ale je aspoň článek do drbny. :-D Kdyby rotvajler skutečně chtěl, tak má už retrívr křížek na hrobečku bez obledu na snažení okolních lidí. Napadení vypadá skutečně jinak. Už se těším na koment "A co kdyby..." - kdyby chyby. :-D

Čtvrtek, 14. května 2020, 16:41Odpovědět

V Žebětíně napadl kříženec rotvajlera bez náhubku retrívra. Agresivního psa odehnal až náhodný kolemjdoucí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.