Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Mladá žena se na ulici v Brně potkala se svým známým. Ten jí po slovní neshodě rozbil hlavu o chodník

Mladá žena se na ulici potkala se svým známým a vyměnili si několik slov. Promluva však muže naštvala a po krátké potyčce údajně do ženy strčil natolik, že upadla a rozbila si hlavu o chodník. Ke zraněné ženě strážníci přivolali záchrannou službu a případ teď po svědectví kolemjdoucího vyšetřují.

Setkání s kamarádem nemusí být vždy příjemné. O tom se přesvědčila pětadvacetiletá žena, která na ulici potkala svého o čtyři roky mladšího známého. Místo přátelské promluvy došlo ke slovní potyčce, po které mladík ženu prudce odstrčil tak, že upadla na chodník a praštila se do hlavy. 

Do Komárova za ní proto přijela hlídka strážníků a přivolala jí záchrannou službu, žena totiž silně krvácela z hlavy. Ihned začali pátrat i po násilnickém mladém muži. Toho zanedlouho našli, aby jim vypověděl, že se sice pohádali, ale se zraněním své známé nemá nic společného. Incident nedokázali popsat ani čtyři další kolemjdoucí, jeden svědek však hlídce ženinu verzi potvrdil.

„Zdravotníci zraněnou ošetřili a převezli do Úrazové nemocnice. Strážníci případ postoupí k projednání ve správním řízení.“ dodal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky násilí, Brno, policie, sanitka, krimi, chodník, Komárov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá žena se na ulici v Brně potkala se svým známým. Ten ji po slovní neshodě rozbil hlavu o chodník  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.