Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Diabetička se ztratila v noci cestou od kamarádky, do pátrací akce se zapojil psovod i vrtulník

Po ztracené ženě, která trpí cukrovkou, pátrali ve čtvrtek celý den policisté, hasiči i dobrovolníci. Cestou od kamarádky se ztratila, což stačila ve zprávě poslat svému partnerovi. Pak se její telefon odmlčel. Neštěstí ale šťastně dopadlo a druhý den ji policisté v glykemickém šoku našli ve vysoké trávě a předali zdravotníkům.

Dvaačtyřicetiletá žena ze Znojemska měla obrovské štěstí v neštěstí. Večerní cestou domů od své známé, která bydlí ve Strachoticích, stačila jen napsat zprávu svému partnerovi, že se ztratila, a pak se po ní i jejím telefonu slehla zem. 

Po ztracené cukrovkářce ihned začaly pátrat desítky policistů a do akce se zapojil i služební pes a vrtulník. K policistům se připojili i hasiči a dobrovolníci, aby ženu co nejdříve našli. To se dvě hodiny po poledni konečně podařilo a znojemská policejní hlídka našla nešťastnici v glykemickém šoku ve vysoké trávě mezi Krhovicemu, Strachoticemi a Valtrovicemi. 

„Ženě poskytli první pomoc a přivolali záchranáře, kteří si ji převzali do své péče.“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policejní deník

Štítky cukrovka, pátrání, Znojemsko, policie, Strachotice, okres Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diabetička se ztratila v noci cestou od kamarádky, do pátrací akce se zapojil psovod i vrtulník  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.