Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Policie pátrá po lupiči, který v Líšni u supermarketu brutálně zmlátil teleskopickým obuškem staršího muže

Policisté pátrají po svědcích loupežného přepadení, které se stalo ve čtvrtek krátce před devátou u supermarketu v Líšni. Mladý agresor tady napadl pětapadesátiletého muže teleskopickým obuškem a způsobil mu těžká zranění. Lupič chtěl muži ukrást batoh s nemalou finanční hotovostí, majitel si ale své zavazadlo ubránil. Policie hledá pachatele i svědky události.

Muže surově mlátil teleskopickým obuškem

Včera došlo těsně před devátou hodinou na parkovišti poblíž supermarketu Albert v Brně Líšni k loupežnému přepadení pětapadesátiletého muže. Zatím neznámý pachatel se snažil přepadenému sebrat batoh s penězi a nebohého muže surově mlátil kovovým obuškem, kterým mu způsobil těžká zranění. Starší muž ale své zavazadlo ubránil a lupič tak z místa činu utekl do Puchýřovy ulice bez kořisti. 

Mladý agresor měl krátce střižené vlasy, sportovní, štíhlou postavu, byl zrhuba 180 centimetrů vysoký a obličej měl krytý tmavou rouškou. Na sobě měl černou mikinu a tmavé kalhoty. Incident se podařilo natočit na palubní kameru autobusu. 

Kriminalisté pátrají i po svědcích

V době útoku se po parkovišti pohybovali také další lidé, kteří by mohli kriminalistům pomoci při vyšetřování. Policisté proto hledají především svědka v tmavé mikině s kapucí a nápisem Calvin Klein, kraťasech, pod nimiž měl tříčtvrteční černé elasťáky, a na nohou světlé tenisky. Ten se pohyboval v těsné blízkosti autobusové zastávky. Na té stáli i další lidé, například žena ve věku 20-30 let ve výrazné kostkované halence, džínách a mikinou kolem pasu. 

Za lupičem se dokonce vrhli také dva muži, kteří se rozhodli pachatele pronásledovat. Asi čtyřicetiletý svědek měl na sobě modrou mikinu a modré rifle, na hlavě pak kšiltovku v kombinaci bílé a tmavé barvy. Asi padesátiletý muž pak byl oblečený do pruhovaného svetru, na němž měl tmavou vestu. Měl oblečené šedé kalhoty a sportovní boty.

„Informace k loupežnému přepadení mohou svědci sdělit na tísňovou linku 158. Policie děkuje za spolupráci.“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky agresor, Brno, obušek, lupič, policie, pátrání, VIDEO, Líšeň, Albert Česká republika, Calvin Klein

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie pátrá po lupiči, který v Líšni u supermarketu brutálně zmlátil teleskopickým obuškem staršího muže  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.