Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Petatřicetiletého kaskadéra, který v Brně vyskočil z okna, zadržel kolemjdoucí strážník. Muž byl celostátně hledaný

Skokem z okna neznámý muž zaujal pozornost kolemjdoucího strážníka. Jeho tvář přišla ochránci pořádku povědomá, a tak ve svém osobním volnu zavolal uniformované kolegy. Kaskadérským skokem se tak celostátně hledaný muž octl rovnou na cestě do vězení, kde měl už dávno pobývat.

Kaskadérské kousky nejsou pro každého, i když často vzbuzují obdiv. Podobně nadchl pětatřicetiletý neznámý muž skokem z okna kolemjdoucího strážníka v Židenicích. Ten si zrovna užíval osobní volno, zaujala ho ale tvář parkouristy natolik, že se rozhodl za prchajícím mužem ihned vydat. Poznal v něm totiž celostátně hledaného chlapíka, který měl už dávno sedět za mřížemi. 

Strážník kaskadérovi předložil svůj služební průkaz a zavolal na operační středisko městské policie, aby vyslalo hlídku v uniformě.  

„Ověření osobních údajů ukázalo, že jde skutečně o celostátně hledaného muže, který nenastoupil do výkonu trestu, a tak ho strážníci předali Policii České republiky.“ uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba. 

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky strážník, kolemjdoucí, Brno, okno, Židenice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petatřicetiletého kaskadéra, který v Brně vyskočil z okna, zadržel kolemjdoucí strážník. Muž byl celostátně hledaný  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.