Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Cholerický cizinec se u ubytovny pohádal s kolegou a kladivem rozmlátil auto. Pak zjistil, že bylo jeho

Vskutku kuriózní případ vandalismu museli tento týden řešit policisté v Kuřimi. Osmadvacetiletý cizinec se pohádal s o čtyři roky mladším kolegou kvůli přepisu svého auta. Hádka vyeskalovala natolik, že muž auto nakonec rozmlátil. Vzhledem k tomu, že nestihlo dojít k přepisu, rozmlátil tak ještě stále své auto.

Hádka mezi muži rychle vygradovala z vulgárních urážek a až do vyhrožování násilím. Cizinec v jednu chvíli popadl tesařské kladivo a svému protějšku vyhrožoval fyzickou likvidací.

Roztržku se nakonec podařilo za pomoci dalších obyvatel ubytovny uhasit. Rozvášněného cizince ale ne. Svůj vztek se rozhodl vybít jinde, vyběhl proto na parkoviště a kladivem rozbil všechna okna a světla na automobilu, jehož přepis byl původním předmětem sváru.

Možná až potom si rozzuřený muž uvědomil, že právě zdemoloval svoje auto. „Vedle toho, že bude muset do opravy automobilu investovat více než deset tisíc korun, v krátké době se dozví i trest za své počínání. Kuřimští policisté jej ve zkráceném přípravném řízení stíhají za nebezpečné vyhrožování a výtržnictví," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky Kuřim, ubytovna, auto, demolice, cizinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Cholerický cizinec se u ubytovny pohádal s kolegou a kladivem rozmlátil auto. Pak zjistil, že bylo jeho  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.