Počasí dnes22 °C, zítra17 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Policisté objevili ve vinárně dvanáct lidí bez roušek, sešlosti se v podniku prý svolávaly pravidelně

Při preventivních kontrolách narazili policisté na otevřenou vinárnu, kde bez roušek popíjelo alkohol dvanáct lidí. Podle svědků se podobné události v podniku opakují celkem často. Majitelka teď bude muset zaplatit nemalou pokutu.

Policisté na Blanensku objevili další podnik, ve kterém se popíjelo i přes vládní nařízení. Vinotéka hostila dvanáct lidí, kteří posedávali za stolky bez roušek a s nápoji v ruce. Když policisté přijeli, někteří z hostů se pokusilo z vinotéky utéct.

Svědci policistům sdělili, že sešlosti jako tato se v podniku odehrávají často a majitelka podobné večery opakuje pravidelně. Policisté proto událost zdokumentovali. Majitelka teď bude muset sáhnout pořádně hluboko do rozpočtu. 

„Pro podezření z přestupku policisté postoupili k dalšímu šetření správnímu orgánu.“ dodala mluvčí policie Lenka Koryťáková.

Během prodlouženého víkendu oznámili policisté na Blanensku příslušnému správnímu orgánu téměř pět desítek přestupkových případů, které se týkaly porušení vládního opatření.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky vinárna, Blansko, policie, nařízení, roušky, okres Blansko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté objevili ve vinárně dvanáct lidí bez roušek, sešlosti se v podniku prý svolávaly pravidelně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.