Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Vzteklý muž bez roušky v Brně rozbil terminál u vchodu do obchodu, protože mu ostraha nedovolila nakoupit

Sedmačtyřicetiletý muž se na jihu Brna vydal do supermarketu bez roušky, zaměstnankyně obchodu ho vyzvala, ať si obličej zahalí. Muž však neuposlechl a tak ho ochranka chtěla vyvést ven. Neúspěšný zákazník pak ve vzteku rozbil terminál.

S nařízením mít na veřejnosti zakrytý nos i ústa si včera odpoledne příliš hlavu nelámal zákazník supermarketu na jihu města. Vydal se do prodejny i přes to, že neměl nijak zakrytý obličej. Hned u dveří se ale začalo hroutit jeho přesvědčení, že jako pravidelný návštěvník i přesto nakoupí.

Zaměstnankyně supermarketu ale zasáhla dřív, než vůbec stačil přijít k prvnímu regálu. Vyzvala ho, ať si patřičmě ústa i nos zahalí, jinak si nebude moci nakoupit a z obchodu bude vykázán. Muž však vůbec neposlouchal, a tak na něj zaměstnankyně zavolala ostrahu. Ta ho okamžitě vyvedla ven. 

Muž pak v zlosti praštil u vstupu do terminálu. Zaměstnanci obchodu proto zavolali strážníky. Těm se muž přiznal a sdělil, že ostal vztek a takto si potřeboval ulevit.

„Přesnou výši škody nebylo možné obratem vyčíslit, a tak sedmačtyřicetiletého muže čeká projednání u správního orgánu, který za přitěžující okolnost může považovat probíhající nouzový stav.“ uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, Brno, agresor, obchod, rouška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vzteklý muž bez roušky v Brně rozbil terminál u vchodu do obchodu, protože mu ostraha nedovolila nakoupit  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.