Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Mladá žena zavolala v Brně policisty na svého přítele, který chodil po nocích tajně pít s kamarády

Tak dlouho ignoroval muž naléhání své přítelkyně, aby nechodil po nocích s kamarády do města tajně pít, až převážil strach. Mladá žena se rozhodla svého partnera nahlásit strážníkům. Obávala se totiž, že se při nočních pijatikách nakazí koronavirem.

Neshody se svým přítelem řešila v sobotu nad ránem zavoláním na linku 156 jednadvacetiletá žena. Hlídce strážníků si postěžovala, že její přítel porušuje nařízení vlády. Potuluje se prý venku s kamarády a popíjí s nimi alkohol. Strážníky zvala přímo do bytu a svého partnera tím pořádně rozladila.

Opilý muž přišel ke strážníkům a začal je sprostě urážet. „Hlídka se chtěla přesvědčit, že si mladá žena s přítelem pouze nevyřizuje jiné neshody. Strážníky však ujistila, že s partnerem potíže ve vztahu nemají, ale ona už se delší dobu bojí o své zdraví. Má totiž strach, že jí přítel z nočních toulek přinese domů nakažlivou nemoc," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Muž byl však natolik opilý, že se s ním strážníci nemohli ani jeho případné přestupky projednat. Budou mít proto dohru u správního orgánu. 

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky strážníci, alkohol, karanténa, koronavirus, udání, přítelkyně, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rolf Fly

Ale prdlajs že měla strach... byla na něho naštvaná že nezůstal doma a neposlouchal ty její kecy o tom, co kdo měl na sobě a co ten den dělali sousedi :)

Čtvrtek, 16. dubna 2020, 23:30Odpovědět

Mladá žena zavolala v Brně policisty na svého přítele, který chodil po nocích tajně pít s kamarády  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.