Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Řidič autobusu jen těsně zabránil srážce s dodávkou, která jela na červenou. Při manévru se zranily cestují s kočárkem

Pohotová reakce, která zachránila zdraví mnoha lidem. Policisté zveřejnili záběry incidentu, který se stal 1. dubna na křižovatce brněnských ulic Masná a Hladíkova. Řidič autobusu brněnské MHD na poslední chvíli při průjezdu křižovatkou dupl na brzdu, do cesty mu totiž vjela dodávka. Při manévru se však zranily dvě cestující, jedna z nich měla dítě v kočárku. Malému chlapečkovi se jako zázrakem nic nestalo.

Řidič dodávky vjel na křižovatku na červenou, když si všimnul autobusu, udělal úhybný manévr. Nebýt však reakce řidiče autobusu, došlo by ke srážce.

Zraněné ženy z autobusu musely zamířit do nemocnice. Jasný viník nehody si však s celou situací nedělal těžkou hlavu a ujel. „Naštěstí už nyní dopravní policisté disponují několika kamerovými záznamy, kdy už pak pro ně nebude žádný problém tohoto hazardujícího šoféra zjistit," uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

„Vždy mějte na mysli, že spěch a nepozornost za volantem se dvojnásob nevyplácí. Podobnou, avšak smrtelnou nehodou, se v první polovině měsíce března zabývali brněnští dopravní policisté na ulici Srbská," připomněl policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky brno, dodávka autobus, nehoda, cestující, zranění, kočárek, křižovatka, Masná, Hladíkova, řidič autobusu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Řidič autobusu jen těsně zabránil srážce s dodávkou, která jela na červenou. Při manévru se zranily cestují s kočárkem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.