Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Bez cigára ani na krok. Namol opilý muž si dojel v nabouraném autě na benzinku pro kuřivo

Namol opilý řidič narazil při své večerní jízdě do svodidel a následně vyletěl ze silnice. Místo řešení nehody však vrátil poškozené auto na vozovku a odjel si na blízkou benzínku koupit cigarety. Policisty přivolal očitý svědek nehody, kteří muže objevili až o několik kilometrů dál, kde se opilý řidič auto snažil opravit. Míru alkoholu v krvi policie zjistí až ze vzorků krve, muž nebyl schopný vykonat ani dechovou zkoušku.

Včera v podvečer se stal projíždějící řidič směrem z Nesovic do Ivančic svědkem bizarní podívané. Asi kilometr před městem tam podezřele jedoucí Renault narazil do svodidel a vyjel ze silnice do příkopu. 

Po nehodě však evidentně značně veselý řidič Renaultu neměl v plánu volat policii ani záchranku. Poškozené auto z příkopu dostal sám a místo řešení havárie zamířil na blízkou benzínku na večerní nákup. Tam si koupil cigarety a pravděpodobně hodlal pokračovat v cestě. 

Jeho plány mu však překazili policisté, které zmíněný svědek k nehodě přivolal. Na poškozené auto hlídka narazila na křižovatce nedaleko Nesovic, kde se šofér, který se sotva držel na nohou, snažil své vozidlo opravit. Alkohol řidiče omámil natolik, že nebyl schopný s policisty komunikovat, dokonce ani provést dechovou zkoušku. Kolik si před výjezdem stihl dopřát, policisté zjistí až z rozboru odebrané krve. 

„Na vozidle vznikla škoda za nejméně šedesát tisíc korun, dalších deset tisíc bude stát oprava poškozené značky a svodidel.“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky alkohol, policie, nehoda, cigarety, benzínka, havárie, Renault, Nesovice, Ivančice, cigareta, dechová zkouška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bez cigára ani na krok. Namol opilý muž si dojel v nabouraném autě na benzinku pro kuřivo  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.