Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: Neznámý vandal rozřezal v Líšni třiceti autům pneumatiky

Pěkně hloupou zábavu si o víkendu vybral neznámý výtečník. Při procházce po líšeňských ulicích dostal chuť zavařit svým sousedům, popadl cosi ostrého a rozřezal všem autům po cestě kola. Policie teď proto pátrá nejen po ničiteli, ale také po svědcích, kteří by mohli pomoci ho dopadnout.

Neznámý barbar si očividně o víkendu plnil bobříka odvahy za hloupost. Ke splnění úkolu si vybral líšeňské ulice Rotreklova, Konradova a Jírova a jeden ostrý předmět.

Poté se vydal po Líšni propichovat všem autům, na která narazil, kola. Některým vozidlům dokonce poničil všechny čtyři. Škoda se tak vyšplhala na 60 tisíc, rozhodně ale není ještě konečná. Jaké pochybné pohnutky vedly vandala takovému nevšednímu činu, může policie zatím jen hádat. 

Právě proto se policisté rozhodli obrátit se na veřejnost a požádat případné svědky, aby jakoukoli informaci o tomto hloupém činu nahlásili na linku 158. 

„Přivítáme jakékoliv informace, které nám pomohou dopadnout tohoto pošetilého pachatele. Volat tak můžete na tísňovou linku 158, popřípadě se můžete obrátit přímo na policisty z obvodního oddělení Brno – Židenice na telefonním čísle 974 623 591. V současné době je případ prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci.“ vzkazuje policejní mluvčí Petr Vala.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Líšeň, Brno, rozřezaná kola, policie, vandal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslava Burianova

Bydlíme v Černovicích a taky jsme měli rozříznutou pneumatiku

Pondělí, 24. února 2020, 19:10Odpovědět

FOTO: Neznámý vandal rozřezal v Líšni třiceti autům pneumatiky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.