Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIDEO: Policejní honička s bezohledným řidičem skončila srážkou hazardéra s autobusem. Policie pátrá po svědcích

Šílený řidič s opilou posádkou ujížděli před policejní kontrolou ulicemi Brna. Daleko nedojeli, honička skončila srážkou pronásledovaného Golfu s nočním rozjezdem. Policie teď pátrá po svědcích.

Jako v závodní hře si asi chtěl připadat mladý řidič, který na začátku ledna pořádně zavařil nejen sobě, ale také jednomu brněnskému autobusu MHD. Zprvu vše vypadalo jako běžná silniční kontrola, poté co si všimli nebezpečné jízdy bílého Golfu. Policisté rozsvítili majáky a očekávali, že řidič zastaví. 

Avšak očividně alkoholem zastřená mysl posádky auta dostala zaručeně lepší nápad. Šofér totiž znenadání prudce sešlápl plyn a odvážnou jízdou se snažil policisty setřást.

Krátká honička s policisty po ulicích Brna ale skončila nárazem do autobusu nočního rozjezdu. Ani to však podnapilou posádku neuklidnilo a dva z mladíků se z havarovaného auta pokusilo urychleně vypařit. Díky svědkům se však daleko nedostali a brzy jim policisté zdobili zápěstí pouty. 

Hazardéři v autě způsobili nehodou krom škody 240 tisíc korun také zranění pětašedesátiletého pána, kterého následně musel ošetřit lékař. Kriminalisté proto prosí širokou veřenost, aby se s případnými informacemi ohledně bezohledné jízdy skupinky hazardérů obrátili na linku 158.

„Svědci se mohou ozvat přímo kriminalistům na telefonních číslech 974 625 883 a 974 625 860. Případně také mohou využít tísňovou linku policie 158.“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky hazardér, řidič, alkohol, honička, autobus, nehoda, policie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policejní honička s bezohledným řidičem skončila srážkou hazardéra s autobusem. Policie pátrá po svědcích  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.