Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Celostátně hledaný mladík šel v noci prohledávat líšeňskou radnici. Policistům se neúspěšně pokusil schovat za kopírku

Jít v noci šmejdit do líšeňské radnice není nejlepší nápad. Obzvlášť, pokud jste celostátně hledaní. Své o tom ví mladík, který se sem vydal v sobotu v hluboké noci. Poté, co bezpečnostní zařízení spustilo výstrahu, se mladík pokusil schovat za kopírku, ale ani to nezabránilo, aby se nakonec octl v poutech policistů.

Vcelku nelogický úkryt si vybral celostátně hledaný mladík. V noci na neděli dostaly hlídky městské policie zprávu, že v ohrožení by mohla být líšeňská radnice, která najednou spustila výstrahu. Místní strážníci se proto ihned vydali na místo. Že nejde o planý poplach bylo městským policistům jasné téměř okamžitě.

Okna v přízemí radnice byla otevřená stejně jako zásuvky stolů i skříní v kancelářích. Za kopírkou pak strážníci našli krčící se postavu, ze které se brzy vyklubal vystrašený muž. Po výzvě, aby budovu opustil, se hlídce omlouval, což mu ale bohužel nepomohlo. Celostátní pátrání mladého muže dostalo do rukou státní policie. 

„K radnici přijeli i psovodi městské policie a ujistili se, že se v objektu neskrývá další osoba. Podezřelého strážníci předali státní policii.“ uvedl mluvčí městské policie Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto vlisni.cz

Štítky Líšeň, Brno, celostátní pátrání, zloděj, radnice, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Celostátně hledaný mladík šel v noci prohledávat líšeňskou radnici. Policistům se neúspěšně pokusil schovat za kopírku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.