Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Opilý muž vykopl v Bystrci dveře restaurace a ulámal zrcátka několika aut

Nulový respekt k cizímu majetku projevil v noci na neděli šestatřicetiletý muž, na kterého zavolala strážníky obsluha restaurace. Muž totiž demoloval v Bystrci zaparkovaná auta, chvíli předtím ze zlosti vykopl dveře restaurace.

Bystrcké hlídky strážníků pátraly v noci na neděli po muži, který podle telefonátu na tísňovou linku 156 poškodil dveře do restaurace. Strážníky na ulici zastavil mladý kolemjdoucí a prozradil jim, že uviděl vandala, jak rozbíjí auta. 

Hlídce strážníků se pak podařilo šestatřicetiletého podezřelého najít ve Štouračově ulici. Další hlídka mezitím objevila pět poškozených aut v Kubíčkově ulici - všechna měla rozbitá zrcátka.

Číšník z restaurace pak strážníkům řekl, že hosta odmítl kvůli silné opilosti obsloužit a on ve vzteku kopnutím dveře vylomil. Incident nahrály kamery v podniku. Záznam z poškozování automobilů zase pořídil pohotový svědek na svůj mobil. „Strážníci dopadeného muže předali státní policii jako důvodně podezřelého z trestného činu," uzavřel mlvučí strážníků Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Bystrc, zrcátka, dveře, alkohol, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Opilý muž vykopl v Bystrci dveře restaurace a ulámal zrcátka několika aut  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.