Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řidička srazila pejska, ten bohužel střet nepřežil. Policisté hledají majitele

Blanenští policisté hledají majitele či majitelku pejska, který ve čtvrtek 6. února v ranních hodinách podlehl zraněním spojeným se srážkou s autem. nehoda se stala v blanenské ulici Poříčí.

Podle policisté jela ve směru od Rájce-Jestřebí do centra Blanska řidička Hyundai iX20, když ji znenadání vběhl na silnici pes. Řidička  už bohužel nestihla zareagovat a pejska srazila, ten po střetu s automobilem odběhl. Později byl nalezen v blízkosti srážky už bez známek života.

Jedná se přitom pravděpodobně o křížence německého ovčáka a ridgebaka zlaté barvy. Pes neměl obojek se známkou ani čip popř. tetovací číslo.

„Pokud poznáte psa na fotografii a můžete poskytnout informace k majiteli, volejte linku blanenského dopravního inspektorátu 974 631 255 nebo 602 195 569, případně můžete využit linku 158. Na policii se může samozřejmě obrátit i sám majitel sraženého zvířete. Děkujeme," uzavřela policejní mluvčí Lenka Koryťáková.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pes, srážka, nehoda, Blansko, Hyundai ix20

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prvý Milanko

" Blanenští policisté hledají majitele či majitelku pejska, který ve čtvrtek 6. února v ranních hodinách podlehl zraněním spojeným se srážkou s autem. " - - - najprv som sa zľakol, že "blanickí rytieri" sa zaoberajú takými spro s tosťami

Pátek, 7. února 2020, 16:46Odpovědět

Řidička srazila pejska, ten bohužel střet nepřežil. Policisté hledají majitele  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.