Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Policie pátrá po důležitém svědkovi pondělní srážky autobusu s chodcem

Policie získala nové informace o nehodě, při které autobus MHD srazil chodce. Díky záznamu z kamery pořídili snímek, na kterém se nachází důležitý svědek, muž s batohem nastupoval na zastávce těsně před nehodou. Policie teď po tomto svědkovi pátrá.

Díky kameře v autobusu, který v pondělí okolo páté hodiny ranní srazil chodce, se policistům podařilo zachytit pravděpodobného svědka této nehody. Muž s batohem, který nastupoval v zastávce Faměrovo náměstí, se do autobusu dostal jen pár desítek sekund před tragédií. 

Nehoda se stala poblíž zastávky Wainerovo náměstí, kde se mladý muž střetl s vozem MHD. Zraněného vyprošťovali hasiči, záchranáři ho do nemocnice převezli v kritickém stavu.

Policisté proto teď kvůli vyšetřování po důležitém svědkovi s batohem pátrají, mohl by totiž přinést další cenné informace. 

„Informace vedoucí ke zjištění ho totožnosti je možné sdělit na policejní tísňovou linku 158. Tam se případně může přihlásit i cestující svědek.“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek.

Policie pátrá i po svědcích dalších pondělních nehod. Záchranářský vrtulník například zasahoval při nehodě chodce v Letovicích. Tam byl rovněž poblíž autobusové zastávky sražen osmasedmdesátiletý muž. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, pátrá, svědek, autobus, chodec, nehoda, Brno, havárie, batoh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Policie pátrá po důležitém svědkovi pondělní srážky autobusu s chodcem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.