Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Dva muže uvězněné v septiku zachraňovali hasiči i vrtulník, jeden z nešťastníků upadl do bezvědomí

Neděli si rozhodně dva muži z Klobouk u Brna nezapamatují jen kvůli symetrickému datu. Pro oba musely vyjet posádky záchranářů i hasičů poté, co uvízli v septiku. Jeden z nich navíc upadl do bezvědomí, do nemocnice ho přepravoval vrtulník.

Nedělní odpoledne s magickým datem 2.2.2020 se rozhodně chvilkou nudy nestalo pro posádku záchranné služby, hasičského sboru a hlavně pro dva nešťastníky z Klobouk u Brna. Krátce po jedné hodině dostali hasiči žádost od záchranářů, kteří vyjeli pomoci dvěma mužům v nouzi. 

V septiku tam uvízli dva muži, jeden z nich už byl v době příjezdu hasičů venku, druhého ale musel vyprostit sbor dobrovolných hasičů z Klobouk. Posádka začala ihned s resuscitací. 

Hasiči z Hustopečí druhému muži poskytli kyslíkovou terapii a poté ho k dalšímu ošetření předali záchranářům. Muže v bezvědomí se podařilo přivést k životu a následně ho přepravil do nemocnice přivolaný vrtulník. 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS JMK

Štítky hasiči, septik, vrtulník, záchranáři, bezvědomí, nemocnice, Klobouky u Brna, Brno, klobouk, sbor dobrovolných hasičů, Hustopeče

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva muže uvězněné v septiku zachraňovali hasiči i vrtulník, jeden z nešťastníků upadl do bezvědomí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.