Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Muž neviděl v okně seniorku, která vždy vyhlíží. Zalarmovaní strážníci zjistili, že se nemůže zvednout

Na strážníky se obrátil muž, který se pravidelně prochází a vždy v přízemním okně vidí vyhlížející seniorku. Předevčírem však seniorka v okně nebyla a muž zavolal strážníky. Přivolaní strážníci zjistili, že je diabetička a nemůže chodit.

Všímavý muž seniorce velice pomohl

I zdánlivé maličkosti můžou někomu velice pomoci, po případě dokonce zachránit život. Předevčírem odpoledne se na brněnské strážníky obrátil dvaačtyřicetiletý muž ze Žabovřesk, který se pravidelně prochází stejnu trasou a vždy z přízemního bytu vyhlíží seniorka. Ten den však seniorku neviděl, což ho znepokojilo. 

„Vyslaní strážníci na uvedené adrese zvonili i klepali na dveře, ale žádná reakce nepřicházela. Ve zcela nečekané podobě se jí dočkali až když vzápětí z ulice zaťukali na okno. Do výše očí se jim vynořil papír se vzkazem 'nemůžu se zvednout',“ popisuje mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba. 

Strážníci vyrozuměli hasiče, kterým se do bytu podařilo dostat. „Čtyřiasedmdesátiletá žena zachráncům sdělila, že je diabetička a nemůže chodit. Seniorku si proto do péče převzali záchranáři, a sanitka ji odvezla do nemocnice,“ dodává Šoba. 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky seniorka, okno, procházející muž, Žabovřesky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž neviděl v okně seniorku, která vždy vyhlíží. Zalarmovaní strážníci zjistili, že se nemůže zvednout  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.