Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Jednaosmdesátiletého seniora našel zaklíněného v mokřinách až policejní vrtulník

Jednaosmdesátiletý senior se vydal na procházku a zmizel. Když se nevrátil ani po více než dvou hodinách, vydali se ho hledat policisté, do akce povolali i vrtulník s termovizí. Díky němu pána našli zaklíněného v křoví.

Šťastný konec měla velká středeční pátrací akce po jednaosmdesátiletém seniorovi v Hrušovanech u Brna. Ten se odpoledne vydal na procházku a po více než dvou hodinách se stále nevrátil. Jeho dcera proto jeho zmizení nahlásila policistům, kteří se ihned dali do pátrání. 

Nejprve prověřili všechna zdravotnická zařízení i seniorovy známé, muž však nebyl nikde k nalezení. Proto policie spustila pátrací akci v terénu. 

Nasazena byla více než desítka mužů, psovod i vrtulník s termovizí. Díky helikoptéře pak během necelé půl hodiny ztraceného pána konečně našli. Senior, který je nemocný a potřebuje pravidelně užívat léky, uvízl nedaleko bydliště v mokřinách uvězněný křovisky.

„Policisté podchlazeného a nezraněného muže přenesli do bezpečí a předali záchranářům. Ti jej převezli do nemocnice k dalším vyšetřením.“ shrnul pátrací akci mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky senior, Hrušovany u Brna, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Jednaosmdesátiletého seniora našel zaklíněného v mokřinách až policejní vrtulník  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.