Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIDEO: Policisté vzali opilému muži řidičák. O hodinu později se opět proháněl po Brně

V noci z pondělí na úterý brněnští strážníci a policisté předvedli dobrou spolupráci, když si předali informaci, že se po Brně prohání řidič ve Felicii, kterému vzali řidičák. Strážníci si za hodinu auta všimli a řidiče zastavili. Nadýchal 1,6 promile.

V noci z pondělí na úterý policisté zastavili opilého řidiče ve Škodě Felicii a vzali mu řidičák. O něco později však auto zpozorovali znova. Když se v Líšní potkali s autohlídkou brněnských strážníků, tak jim preventivně předali informace o řidiči. „Po další hodině si jedoucího automobilu všimli na náměstí Karla IV. Rozsvíceným nápisem ho proto zastavili a třiadvacetiletého muže vyzvali, aby podstoupil dechovou zkoušku,“ popisuje mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Alkoholtester ukázal skóre 1,6 promile a šestadvacetiletý muž dokázal předložit jen občanský a technický průkaz. „Přiznal se, že o řidičský průkaz přišel přibližně před hodinou, kdy ho přistihli státní policisté. Strážníci je proto znovu přivolali a muže jim předali jako důvodně podezřelého z trestného činu,“ dodává Ghanem. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto MPB

Štítky alkohol, řidič, řidičák, Brno, Škoda Felicia, Karel IV. Lucemburský, Líšeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté vzali opilému muži řidičák. O hodinu později se opět proháněl po Brně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.