Počasí dnes32 °C, zítra34 °C
Sobota 29. června 2024  |  Svátek má Petr a Pavel
Bez reklam

Opilý muž napadl pěstmi taxikáře, protože ho z Brna nechtěl odvézt domů za vymyšlenou cenu

Hned a za tři sta. Tak vypadal požadavek opilého zákazníka, který se dožadoval jízdy taxíkem domů. Poté, co ho taxikář odmítl, se muž pěstí pustil nejdříve do okénka auta a poté i do samotného řidiče.

Po jízdě taxíkem domů zatoužil čtyřiačtyřicetiletý muž poté, co si k brzké snídani naservíroval porci alkoholu. Brzy ráno se u jednoho ze stojících taxíků objevil potenciální zákazník, který se dožadoval odvozu do 15 kilometrů vzdáleného domova. Taxikář neodbytného muže odmítl obsloužit a vysvětloval mu, že opilé lidi nevozí. Muž však trval nejen na jízdě ale také na ceně za odvoz, která by se podle něj měla vejít do třista korun. 

Muže odmítnutí naštvalo a nejprve začal bušit do bočního okénka taxíku. Poté, co taxikář vystoupil z auta,, napadl muž i jeho. Strážníci situaci přišli uklidnit ve chvíli, kdy odmítnutý zákazník držel šoféra kolem krku a tloukl ho pěstmi. Muž nadýchal 1,49 promile.

„Podezření z majetkového přestupku a přestupku proti občanskému soužití projedná správní orgán.“ dodal k případu mluvčí policie Pavel Šoba. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky taxi, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž napadl pěstmi taxikáře, protože ho z Brna nechtěl odvézt domů za vymyšlenou cenu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.