Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policisté pátrají po vandalovi, který v Brně propíchal pneumatiky jedenácti autům

Policisté pátrají po vandalovi, který si v brněnské ulici Hutařova vybil vztek na jedenácti zaparkovaných autech. Všem těmto autům nesmyslně propíchal pneumatiky. Byl tak zabraný do své práce, že mu byli lhostejní i pozorující svědci.

Zaměřil se především na přední pneumatiky, svědci ho na srdci netížili

Včera v podvečer si v brněnské ulici Hutařova vybíjel vztek zatím neznámý vandal, který jedenácti zaparkovaným autům propíchal pneumatiky. „Očividně s ostrým předmětem v ruce se dal do práce, jakmile na zasněžené městské zeleni spatřil nezodpovědně zaparkované vozy,“ popisuje policejní mluvčí Petr Vala.

Rozčílený vandal se zaměřil především na přední pneumatiky a do práce byl tak zabraný, že mu byli lhostejní i pozorující svědci. Z místa však pachatel stihl útect dříve než svědci stihli přivolat policii. Předběžnou škodu poškození majitelé vyčíslili na necelých dvacet tisíc korun. 

Policisté přivítají jakékoliv informace o pachateli 

Pachatel je ve věku třicet až čtyřicet let, vysoký zhruba180 centimetrů, silnější postavy a oblečený byl do tmavé bundy a tmavých kalhot. 

„Z důvodu, že policisté neznají jméno vandala, přivítají k němu jakékoliv informace. Tímto žádáme širokou veřejnost o pomoc při jeho ztotožnění. V případě jakýkoliv poznatků můžete zkontaktovat brněnské policisty na telefonní lince 974 624 776,“ uvedla na svém webu policie. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky pneumatiky, nůž, pátrání, pneumatika, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po vandalovi, který v Brně propíchal pneumatiky jedenácti autům  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.