Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kapsáři v Brně používají nový trik. Láskyplně obejmou cizího člověka a přitom ho oberou

S novým způsobem krádeže přišli o uplynulých svátcích kapsáři v Brně. O peníze přišly hned dvě ženy. Jedna z nich přitom poměrně neobvykle - neznámý člověk ji láskyplně objal, překvapená žena si přitom nevšimla, že jí v průběhu objetí prohledává kapsy.

Hřejivé objetí později příliš neocenila třiadvacetiletá  žena, kterou na zastávce MHD objal neznámý muž. „Trik spočívá v tom, že si kapsář vyhlédne svůj cíl, většinou to bývá podnapilá osoba opačného pohlaví. K této přijde napřímo a obejme ji, jako by to byl někdo velmi blízký. Oběť je v této nezvyklé situaci vždy tak zaskočena, že si ani nevšimne, jak ji někdo prohledává kapsy oděvu," popsal policejní mluvčí David Chaloupka. Mladá žena tak přišla o peněženku i s platební kartou, ze které následně zloděj vybral ještě další peníze.

Podobně dopadla i šestačtyřicetiletá žena, která to o svátcích trochu přehnala s alkoholem a usnula přímo na stole v baru v centru Brna. Této situace pak využil pohotový zloděj, který ji z tašky, kterou měla při svém odpočinku stále na rameni, ukradl peněženku. Vedle dokladů tak přišla i o čtyři tisíce korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky kapsáři, Brno, zloději, obejmutí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapsáři v Brně používají nový trik. Láskyplně obejmou cizího člověka a přitom ho oberou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.