Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Z nemocnice v Brně utekl muž v trenýrkách. Křičel, že je prezident a všechny zbije

Jen v trenkách a v tričku vyběhl výtržník z ambulance, kde se nejprve snažil napadnout zdravotníky. Běhat po venku ho našla hlídka strážníků, na které křičel, že je prezident a všechny je zbije.

O zajištění při ošetření údajně agresivního muže požádal ve středu odpoledne na tísňové lince 156 personál brněnské nemocnice. Pacient se prý zdravotníky pokoušel napadnout a před dokončením ošetření se rozhodl utéct 

Navzdory chladnému počasí vyběhl muž jen v trenkách a v tričku, což ocenili policisté při pátrání.  Za několik okamžiků už policie popsaného výtržníka uviděla. 

„Strážníci třiačtyřicetiletého pacienta na útěku vyzvali, aby setrval na místě a uklidnil se. Ten však nereagoval a místo toho začal křičet, že je prezident a všechny zbije.“ říká mluvčí policie Pavel Šoba.

Agresivní chování pacienta se stupňovalo a policisté tak byli donuceni muže spoutat. Naložili ho do auta a odvezli ho zpátky na ambulanci, ze které utekl. 

„Napodruhé už se ošetření podařilo zdárně dokončit. Muž je podezřelý z neuposlechnutí výzvy úřední osoby.“ dodal policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky výtržník, policie, prezident, alkohol, trenýrky, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z nemocnice v Brně utekl muž v trenýrkách. Křičel, že je prezident a všechny zbije  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.