Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dva výrostci hodili v Brně na silvestra petardu do bytu plného lidí a zvířat

Brněnští strážníci se o silvestrovské noci rozhodně nenudili. Řešili také případ, nad kterým zůstává rozum stát. Dva mladí muži hodili ze msty dělobuch do bytu plném lidí a zvířat. Majitelka bytu si pak strážníkům stěžovala na pískání v uších a zhoršený sluch.

Na linku 156 zavolal okolo čtvrt na dvě ráno jednadvacetiletá žena. Spolu s dalšími přáteli slavili příchod Nového roku na bytě. Byli tam s nimi i dva mladíci ve věku dvaceti a třiadvaceti let. Chovali se však neslušně a majitelka jim ukázala dveře. Chviličku poté, co byt opustili,. se však ozvala ohlušující rána.



Šla z přízemního okna otevřeného do ulice. Rána rozmetala dekoraci umístěnou na okně a poškodila parapet. „Žena měla strach také o zdravotní stav několika domácích zvířat a strážníci jí doporučili, aby s nimi zamířila na veterinární vyšetření," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Na ulici před domem v centru Brna pak strážníci dva podezřelé mladíky našli. Mladší z nich se pokusil nepozorovaně odhodit petardu, která vypadala stejně jako zbytky pyrotechniky v bytě.

„Událost strážníci předávají správnímu orgánu, který ji může na základě budoucích zjištění překvalifikovat na podezření z trestného činu," uzavřel Ghanem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky silvestr, petarda, Brno, strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva výrostci hodili v Brně na silvestra petardu do bytu plného lidí a zvířat  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.