Počasí dnes13 °C, zítra18 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Muž upozornil druhého muže na ubytovně na rozlité víno. Po pár ránách skončil v kaluži krve

Během sobotní noci museli brněnští strážníci řešit konflikt dvou mužů na ubytovně v centru města při kterém jeden upozornil druhého na rozlité víno. Debata vygradovala až ve fyzický útok. Na místo museli dorazit strážníci, záchranáři i státní policie.

Muž poklidně seděl před televizi zatímco druhý ležel v kaluži krve

Sobotní noc opepřila směnu brněnským strážníkům, kteří museli řešit spor mezi dvaačtyřicetiletým a třiapadesátiletým mužem na ubytovně v centru města. Starší muž ve společenské místnosti upozornil mladšího na úklid rozlitého vína, což se mu velice nelíbilo. 

„Debata nad rozlitým vínem podle personálu ubytovny vygradovala ve fyzický útok, o čemž se zanedlouho přesvědčili přivolaní strážníci. Zatímco dvaačtyřicetiletý muž seděl poklidně před hlasitou televizí, třiapadesátiletý muž ležel na zemi mezi poházenými židlemi v kaluži krve,“ říká mluvčí brněnských strážníků Tereza Kadrnožková. 

Na místo museli dorazit i záchranáři a státní policie

Strážníci při příjezdu zjistili, že zranění nejsou vážná a velké množství krve pochází z roztrženého obočí. Oba muži potvrdili, že incident vznikl po upozornění na úklid rozlitého vína. 

K původně banálnímu konfliktu museli dorazit nakonec i státní policie a záchranáři, kteří zraněného muže převezli do nemocnice. „Strážníci domnělému útočníkovi vysvětlili, že se svým chováním stal podezřelým z přestupku proti občanskému soužití a bude ho řešit správní orgán,“ doplňuje Kadrnožková. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky víno, bitka, útok, krev, policie, ubytovna, státní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž upozornil druhého muže na ubytovně na rozlité víno. Po pár ránách skončil v kaluži krve  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.