Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Mladý lupič přepadl benzínku na Vyškovsku. Pumpařce namířil zbraň z blízka do obličeje

Vyškovští policisté pátrají po zhruba pětadvacetiletém muži bílé pleti, který ve čtvrtek 5. prosince přepadl se zbraní v ruce obsluhu benzinové pumpy v Hodějicích. Mladík namířil pumpařce nemilosrdně zbraní do obličeje a vyžádal si peníze. Když zjistil, že žádné peníze nemá, spokojil se s několika krabičkami cigaret.

Zloději jsou nyní na stopě kriminalisté. „Na základě výpovědi poškozené jsme sestavili pravděpodobnou podobu muže. Šlo o přibližně 25 letého muže bílé pleti, který byl asi 170 cm vysoký, štíhlé až velmi hubené postavy," uvedla policejní mluvčí Kamila Haraštová. 

Na sobě měl látkovou bundu s černou kapucí. Bunda měla v horní třetině maskáčový vzor a úplety na rukávech a v pase. Pod ní měl mikinu s nasazenou černou kapucí, kšiltovku tmavé barvy a rifle s vydřením v oblasti kolen. Na nohou měl lupič červené sportovní boty s bílou podešví a na rukou černé vlněné rukavice.

„Celkově působil jako klidný člověk, čistě oblečený, ale nepečující o svůj zevnějšek. Měl nedbale upravený plnovous tzv. několikadenní strniště s prosvítajícími místy. A také neudržovaný chrup – zažloutlé zuby a mezi nimi černé mezery. Mluvil česky bez přízvuku," upřesnila Haraštová.

„Pokud máte informace, které by se mohly týkat tohoto případu, obraťte se na linku 158. Děkujeme za spolupráci," vyzval policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Přepadení, pumpa, benzinka, hodějice, pátrání, zbraň, okres Vyškov, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladý lupič přepadl benzínku na Vyškovsku. Pumpařce namířil zbraň z blízka do obličeje  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.