Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Mám v autě igelitku plnou kvalitní trávy, přiznal se zkouřený řidič policistům v Brně

Podezřelým manévrem na sebe minulý týden upozornil řidič v Brně. Když se svým autem projel okolo policejní hlídky, snažil se auto rychle odstavit u kraje silnice. Policisté mu však byli v patách. Jak se následně ukázalo, muž měl oprávněný strach. V autě vezl velké množství marihuany a sám měl pozitivní test na drogy. Jeho spolujezdec byl navíc v celostátním pátrání.

Při kontrole otevřel muž dveře auta a z vnitřního prostoru se linul specifická vůně konopí. Policisty tak ani moc nepřekvapilo, že muži za volantem následně vyšel pozitivní test na drogy.

Muž navíc neměl ani řidičák. Po uplynulém trestu zákazu řízení si ho totiž neobnovil. Při prohlídce auta pak policisté objevili pod sedadlem spolujezdce igelitovou tašku plnou sušiny. Řidič se ani nesnažil vymlouvat a policistům potvrdil, že má tašku plnou „kvalitní trávy“.

Zájem hlídky následně vzbudil i jeden ze spolujezdců. Po identifikaci policisté zjistili, že jeden z mužů je v celostátním pátrání a soud na něj vydal příkaz k zatčení. „Oba muži tak museli policisty nedobrovolně následovat na služebnu," uzavřel policejní mluvčí David Chaloupka.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky marihuana, tráva, konopí, řidič, igelitka, test, přiznání, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mám v autě igelitku plnou kvalitní trávy, přiznal se zkouřený řidič policistům v Brně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.