Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nenapsali mu do úředního dopisu titul, tak si přišel stěžovat. Úředníka udeřil a držel pod krkem

Na brněnské strážníky se včera obrátili pracovníci úřadu s dosti specifickým případem. Do kanceláře jim nakráčel rozčílený muž, který nedokázal rozdýchat to, že v úředním dopise nemá před svým jménem akademický titul. Úředníka udeřil a držel ho pod krkem.

Dlouhé roky studia a pak mu titul nenapíšou ani do dopisu

Na linku 156 se včera obrátili pracovníci brněnského úřadu. Do kanceláře jim nakráčel rozčílený čtyřicetiletý muž a stěžoval si, že mu příšel úřední dopis bez akademického titulu před jménem. Nejdříve si stěžoval úředníci na kterou dokonce zvedl i hlas. „Což zaslechl kolega a šel se jí zastat. Ani jeho slova ale k uklidnění údajně agresivního občana nestačila. Pracovníka úřadu se údajně pokusil udeřit do obličeje, a když neuspěl, uchopil ho prý kolem krku a oba následně upadli na zem,“ upřesňuje mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba. 

Schytaly to jen úředníkovy brýle

Bitka úředníka s nespokojeným vystudovaným čtyřicátníkem záhy skončila a při příjezdu strážníků už muž seděl klidně na židli. Nikdo z přítomných se naštěstí nezranil. „Údajně napadený šestapadesátiletý úředník jim také ukázal dioptrické brýle v hodnotě několika tisíc korun, které měl po incidentu poškozené. Případem se dále pro podezření z trestného činu zabývá republiková policie,“ dodává Šoba. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nenapsali mu do úředního dopisu titul, tak si přišel stěžovat. Úředníka udeřil a držel pod krkem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.