Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladý cizinec v kradené Octavii naboural BMW i cizí dům. Nadýchal půl druhé promile

Opilý cizinec si chtěl zahrát na hru GTA. S jednou a půl promile nasedl do cizího auta a po několika metrech narazil do druhého a následně i do zdi.. Způsobil škodu přes 160 tisíc a skončil v poutech.

Rychle a zběsile. Okamžitý bláznivý nápad se večer v Bílovicích nad Svitavou zrodil v hlavě dvacetiletého cizince. Při procházení ulicemi narazil na odstavenou Octavii sedmadvacetileté majitelky, která své auto zapomněla zamknout. Nadšeně proto alkoholem posilněný mladík nasedl za volant a dal se do bláznivé jízdy. 

Projížďka obcí ale neměla dlouhého trvání. Jen několik stovek dlouhá cesta skončila u Sokolovny, kde opilý řidič naboural do zaparkovaného bavoráku a následně i do zdi. 

Na obou autech i zídce tak způsobil škodu za nejmíň 160 tisíc. Řidič se sice pokusil z místa nehody utéct, policie ho ale brzy vypátrala a mladý cizinec skončil díky svědkům v poutech. Usvědčila ho dost výrazná a jedinečná kšiltovka. 

„Šofér, který při zadržení nadýchal půldruhé promile, skončil na záchytce. Po vystřízlivění a prošetření případu mu policisté sdělili podezření z neoprávněného užívání cizí věci.“ dodal mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky alkohol, auto, promile, bouračka, policie, BMW, Škoda Octavia, Rychle a zběsile, Bílovice nad Svitavou, Sokolovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý cizinec v kradené Octavii naboural BMW  i cizí dům. Nadýchal půl druhé promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.