Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

FOTO: Opilá žena běhala po Brně a sprejovala po domech a autech

Jaké je střízlivění v policejní cele si v pondělí zažila pětadvacetiletá žena v Brně. Upozornila na sebe hlučným a vulgárním chováním, nakonec přešla až k vandalismu - se sprejem v ruce stříkala po autech a domech.

Hlučným chováním na sebe v pondělí odpoledne upozornil podnapilý pár muže a ženy v brněnských Bohunicích. Hrubé výrazy by jim okolí možná prominulo, když však žena bez jakýchkoli zábran začala sprejovat černou barvou na fasádu restaurace a také na dvě zaparkovaná auta, bylo toho už trochu moc.

Přivolaným policistům pomohli v pátrání i strážníci městské policie, kteří spatřili muže a ženu odpovídající popisu o pár ulic dále. Petadvacetiletá sprejerka se marně vymlouvala, že za nic nemůže. Ruce potřísněné barvou dokazovaly pravý opak.

Policisté tak ženu na místě zadrželi. Po tom co vystřízlivěla v policejní cele, putovala rovnou k soudci, který ji za její nesmyslné chování ihned potrestal. „Mimo uložený trest bude muset poškozeným nahradit i škodu ve výši téměř 35 tisíc korun," uzavřel policejní mluvčí David Chaloupka.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky alkohol, žena, sprejerství, bohunice, Brno, Brno-Bohunice, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Opilá žena běhala po Brně a sprejovala po domech a autech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.