Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie pátrá po maskovaném lupiči. S nožem v ruce napadl číšníka a z brněnského baru ukradl desítky tisíc

Policie hledá neznámého muže, který maskovaný kapucí a kuklou přepadl bar v Komárově. Surově napadl číšníka, kterého ohrožoval nožem a z trezoru odnesl hned několik desítek tisíc korun.

neznámého pachatele hledá od prostředu září policie. Tehdy se lupič vydal do lokálu v Černovické ulici v Komárově, kde způsobil pořádný poprask a odnesl si nadité kapsy. 

Zhruba ve čtvrt na dvě v noci se neznámý potuloval okolo baru, kam jej poté barman vpustil dovnitř pomocí dálkového ovládání dveří. Lupič vrthl do podniku maskovaný kuklou a kapucí a s nožem si to namířil rovnou za bar. Loktem udeřil číšníka do obličeje a s bodnou zbraní s nejméně deseticentimetrovou čepelí v ruce vyžadoval otevření trezoru.

 Barman ve strachu o život trezor otevřel a lupič příležitosti využil. Do odložené igelitové tašky nastrkal hned několik desítek tisíc korun a následně z místa uprchl směrem k zastávce Černovická.  

Asi třicetiletý pachatel byl 170 centimetrů vysoký svalnaté postavy. Na sobě měl tmavou prošívanou bundu s kapucí, tmavé kalhoty a obličej krytý černou kuklou. Hovořil chraplavým hlasem, česky bez výrazného přízvuku.“ popisuje pachatele mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky lupič, násilí, bar, Komárov, Brno, policie, trezor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po maskovaném lupiči. S nožem v ruce napadl číšníka a z brněnského baru ukradl desítky tisíc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.