Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Hazardéři ujížděli z ucpané D1 v protisměru. Aby nedostali pokutu, otáčeli a vraceli se na dálnici

Z ucpané dálnice klidně protisměrem pryč. Hned několik hazardérů si cestu z D1 zkracovalo přes přivaděč na Kývalce. Někteří řidiči se dokonce po všimnutí policejního auta v koloně na přivaděči začalo otáčet zpět na dálnici. Nebezpečné počínání řidičů řeší policie.

Svým očím nemohli před několika dny uvěřit rosičtí policisté, když spěchali do prostoru exitu Kývalka, Tam měli usměrňovat dopravu na objízdnou trasu ze zablokované dálnice D1. Proti nim se najednou v protisměru na přivaděči vyřítilo několik aut, které hned další následovaly. 

Hazardéři cestu evidentně dobře znali a drze využívali k přejezdu na objízdnou trasu kratičkou spojku mezi komunikacemi, která je ale určena pro vozy údržby dálnic silnic a dálnic. 

Hlídka tedy nerozdpovědné řidiče začala zastavovat a přestupky řešit, k jejímu úžasu se někteří řidiči začali v koloně otáčet a zajíždět zpátky na dálnici. Tím celou situaci ještě zhoršili a znásobili tak své nebezpečné počínání. 

„Policisté přestupky řidičů zadokumentovali a oznámili k vyřešení příslušnému správnímu orgánu.“ dodává mluvčí policie Bohumil Malášek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky protisměr, Kývalka, dálnice, D1, policie, Dálnice D1

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Hazardéři ujížděli z ucpané D1 v protisměru. Aby nedostali pokutu, otáčeli a vraceli se na dálnici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.