Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Neznámý fanoušek počítačových her ukradl na brněnském výstavišti vše, co mu přišlo pod ruku

Každý fanoušek počítačových her ví, že jeho koníček není z těch nejlevnějších. Někteří z nich však příslušenství ke hraní nepořizují legálně. Neznámý pachatel si například z brněnského výstaviště odnesl herní notebook i s osobními věcmi jednoho z návštěvníků za 35 000 korun a repliky nožů z her za 14 tisíc.

Na své si přišel fanatický hráč počítačových her. Ten se o víkendu vydal na brněnské výstaviště, odkud neodešel s prázdnou. U stánku s replikami nožů z počítačových her mu jeho hráčská vášeň úravděpodobně zastínila mysl a on si vyhlédl hned 26 kusů těchto chladných zbraní, se kterými následně i odešel. Odnesl si tak kořist v ceně 14 tisíc korun.

Možná stejný pachatel se teď bude moct věnovat svému koníčku opravdu naplno. V sobotu totiž zamířil i ke stánku s výpočetní technikou. Tady na svou neopatrnost doplatil devětadvacetiletý návštěvník, který si na stolku nechal nestřeženě ležící tašku. Tu si pak neznámý gamer odnesl i s celým obsahem. V tašce měl majitel odložený vysoce výkonný herní notebook, spotřební elektroniku i osobní věci. 

Oba případy policisté prošetřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. Žádáme všechny, aby si na své osobní a cenné věci dávali větší pozor a nedávali tak zbytečně zlodějům šanci.“ dodává mluvčí policie Petr Vala. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky gamer, hry, Brno, výstaviště, zloděj, videohra, Brněnské výstaviště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý fanoušek počítačových her ukradl na brněnském výstavišti vše, co mu přišlo pod ruku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.