Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V zápalu hádky mladík v Brně rozbil hlavou zadní okno cizího auta

Nepřeslechnutelná hádka mladíka s ženou v Jezuitské ulici nabrala nečekaný rozměr. Kolemjdoucí starší žena hádku nahlásila a strážníci při příjezdu zjistili, že mladík v zápalu hádky poškodil cizí auto.

Kolemjdoucí měla strach o zdraví zúčastněných

Nedělní noc v Jezuitské ulici zpestřila nepřeslechnutelná hádka třiadvacetiletého muže s devětatřicetiletou ženou. Kvůli hlasitosti a obav o zdraví obou zúčastněných hádku nahlásila jednasedmdesátiletá kolemjdoucí. „Hlídka městské policie tak zamířila do centra města vybavena informací, že muž se údajně snaží ženu napadnout a nahání ji kolem auta,“ popisuje mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

V zápalu hádky do okna udeřil hlavou

Rozhádaná dvojice se při příjezdu městské policie pokusila schovat. Zraku strážníků však neunikli, stejně jako rozbité zadní okénko tmavého BMW, okolo kterého se dvojice naháněla. „K jeho rozbití se přiznal třiadvacetiletý muž a upřesnil, že v zápalu hádky do okna udeřil hlavou. Lékařské ošetření odmítl,“ doplňuje Kadrnožková.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky auto, rozbité okno, hádka, okno, Brno, BMW

V zápalu hádky mladík v Brně rozbil hlavou zadní okno cizího auta  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.