Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zabavený řidičák ani zákaz řízení ho nezastavil. Opilého muže policie chytila během hodiny hned dvakrát

Silné nutkání řídit má asi osmapadesátiletý muž z Velkých Opatovic. Ze zabaveného řidičáku ani zákazu řízení si nic nedělal, a tak ho v pátek večer policisté chytili s alkoholem v krvi hned dvakrát.

Neuvěřitelnou dávku drzosti prokázal v pátek večer osmapadesátiletý muž, který řídil ve Velkých Opatovicích osobní auto Peugeot 406. Policejní hlídka si auta všimla okolo deváté večer na náměstí Osvobození. Vozidlo zastavidli a zkontrolovali řidiče. Tomu při dechové zkoušce naměřili 1,76 promile, podruhé nadýchal 1,72. Policisté mu proto zabavili řidičský průkaz a zakázali mu v jízdě pokračovat. 

Po necelé hodině však policisté auto i s řidičem potkali znova, tentokrát na ulici Jevíčská. Protože šlo o jinou hlídku, dali muži znova dýchnout. Tady muž nadýchal 1,48 promile. 

"Vzhledem k tomu, že řidičák už měl uschovaný u jiné hlídky, policisté zakázali další jízdu a opět zahájili úkony ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky." uvedla policejní mluvčí Lenka Koryťáková.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky policie, řidič, opilý, Velké Opatovice, Peugeot 406

Zabavený řidičák ani zákaz řízení ho nezastavil. Opilého muže policie chytila během hodiny hned dvakrát  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.