Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mladík zastavil autem jen aby mohl urazit strážníka a rychle ujel. Za chvíli se potkali na ulici

Dvaadvacetiletý mladík, který včera dopoledne projížděl Brnem, si příště dá na pusu jistě pozor. Hrdinně přibrzdil auto u hlídky městské policie jen aby si vulgárně na jejich adresu ulevil a ujel. Daleko se však nedostal, teď mu hrozí pokuta 10 tisíc korun.

Na ne moc dobré vychování včera doplatil dvaadvacetiletý mladík v Brně. V dopoledních hodinách kontrolovala hlídka městské policie ulici Kopečnou, u které zabrzdilo auto. Řidič stáhl okénko a na strážníky vykřikl dvě vulgární urážky, potom zařadil rychlost a okamžitě ujel. 

Strážníkovi však stačila i malá chvíle k tomu, aby si řidičovu tvář zapamatoval. To mladého výtržníka zaskočilo, když se zanedlouho náhodně potkali. Strážník dvaadvacetiletého muže vyzval, aby se zastavil a prokázal svoji totožnost. 

"Strážník muži sdělil, že je podezřelý ze znevážení úřední osoby a čeká ho předvolání ke správnímu orgánu. Tam mu hrozí pokuta až deset tisíc korun." uvedl mluvčí policie Pavel Šoba.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky policie, sprostý, urážky, Brno

Mladík zastavil autem jen aby mohl urazit strážníka a rychle ujel. Za chvíli se potkali na ulici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.