Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloděj, který se opravdu nestydí. Dům vykradl za bílého dne

Policisté se snaží najít opravdu otrlého zloděje. Vloupal se do rodinného domu za bílého dne a ještě ve chvíli, kdy na vedlejší novostavbě pracovali dělníci. Majitelce způsobil škodu za desítky tisíc.

Neznámý zloděj se vloupal do rodinného domu v Tuřanech za pravého poledne a hned vedle novostavby, kde pracovalo několik dělníků. Na pozemek vešel vraty z ulice jako by se nic nedělo.

Do domu se muž dostal skrze okno do kuchyně, které rozbil a prolezl jím dovnitř. Poté prohledal celý dům a přivlastnil si zlaté a stříbrné rodinné šperky. Lup, který získal mu však nestačil a během svého počínání také poničil, kromě okna, vnitřní vybavení domu. Majitelce způsobil škodu za celkem 54 tisíc korun.

„Policisté v tomto případě pátrají po odcizených špercích přiložených na fotografiích. Jestliže je někdo poznává či dokonce jim je někdo nabízel k prodeji, ať se ozve na linku tísňového volání 158. Taktéž se můžete přímo obrátit na kolegy z obvodního oddělení Brno-Komárov na telefonní lince 974 623 694," uvedl tiskový mluvčí policie Petr Vala.

   

Autoři | Foto PČR

Štítky dům

Zloděj, který se opravdu nestydí. Dům vykradl za bílého dne  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.