Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Bystrouška V Komíně. Za komín si sedla liška a odmítala odejít, ze střechy ji přijely sundat policistky

Liška na střeše v Komíně přilákala pozornost majitelů domu, kteří na nezvanou návštěvu zavolali policii a odchytovou službu. Liška nejprve sledovala, co se pod ní na zemi děje, po chvíli ale sama odešla do nedalekého zeleného porostu.

Že je lepší vrabec v hrsti než holub na střeše, ví podle známého pořekadla každé malé dítě. Na ptáky jsme v těchto výšinách také zvyklí. Lišku na střeše ovšem vidíme málokdy. Dnes však dostali strážníci městské policie hlášení, že na střeše rodinného domku v Komíně zrzavé zvíře sedí a nemá se k odchodu. 

O pravdivosti tvrzení se přesvědčila hlídka, která k ohlášenému domu přijela. Blízko okraje střechy seděla liška a dění pod sebou pečlivě sledovala. Byla to ale liška podšitá. Chvíli po tom, co strážnice přijely, sama odešla.

Na místo vyslaný pracovník odchytu nakonec nebyl potřeba, protože po chvíli lišku nejspíš výhled omrzel, otočila se a zmizela v zeleni." dodala mluvčí městské policie Tereza Kadrnožková

Autoři | Foto MP Brno

Štítky liška, Brno, střecha, komín

Bystrouška V Komíně. Za komín si sedla liška a odmítala odejít, ze střechy ji přijely sundat policistky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.