Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Muž v Brně zamkl na půdě dva zloděje, chtěli mu ukrást příbory

Muže bydlícího na Křížkovského ulici vzbudily včera ráno zvuky z půdy. Po příjezdu hlídka objevila muže a ženu, kteří na půdě údajně hledali soukromí. Obyvatel domu ale v cizím batohu na zemi našel svou sadu nerezových příborů. Případ si převzali policisté.

Muže probudily kroky na půdě

Čtyřiašedesátiletého muže probudily včera nad ránem kroky na půdě jeho domu v Křížkovského ulici. Otevřené dveře půdy zvenku zamkl a o případu informoval strážníky. Hlídka po příjezdu v domě objevila čtyřiačtyřicetiletého muže a osmatřicetiletou ženu, kteří údajně přišli na půdu hledat soukromí. „Přiznali, že přitom přelezli vysoký plot,“ přiblížila situaci mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Podezřelé si převzala policie

Obyvatel domu si všiml, že jsou v místnosti pootvírané skříně a na zemi leží cizí batoh s jeho sadou nerezových příborů. „Kvůli podezření z trestného činu na místo dorazili policisté, kteří si od strážníků případ i oba podezřelé převzali,“ popsala Kadrnožková.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, zloděj, půda, příbor, strážníci, jídelní příbor, dům, Brno

Muž v Brně zamkl na půdě dva zloděje, chtěli mu ukrást příbory  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.