Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Figurína se v outfitu za 6 tisíc vydala do víru velkoměsta. Před obchodem ji našel kolemjdoucí

Majitel butiku na Starobrněnské málem přišel o figurínu i s outfitem za víc než šest tisíc. Plastovou modelku i s garderóbou objevil před obchodem čestný a všímavý kolemjdoucí, který k případu zavolal policii.

Figurínu z butiku na Starobrněnské už přestalo bavit pouze sledovat zábavu, které se účastní návštěvníci okolních hospod, a v zimním kabátě a svetru se rozhodla obchod opustit. Pomohl jí k tomu pravděpodobně prodavač z butiku, který ji před vstupem do módního obchodu zapomněl i s oblečením za více než šest tisíc.. 

Figurínu, která zatím ještě stála na místě, našel všímavý kolemjdoucí a zavolal na městskou policii. Do telefonu pak sdělil, že podle visaček na oblečení má zimní bunda a svetr na figuríně cenu 6180 korun. 

Před uzavřenou prodejnou oblečení strážníci skutečně plastovou modelínu na útěku našli stát. Naložili ji proto do auta a převezli na služebnu. 

"Tam i se svou garderobou počká na majitele obchodu, kterého strážníci na nález upozornili." oznámila mluvčí policie Tereza Kadrnožková. 

 

Autoři | Foto MPB

Štítky figurína, outfit, Brno, policie, obchod, oblečení

Figurína se v outfitu za 6 tisíc vydala do víru velkoměsta. Před obchodem ji našel kolemjdoucí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.