Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž v Brně do krve zbil a zkopal ženu, zbědovanou ji musel najít až psovod

Svědky neomluvitelného násilí byli v pátek v noci kolemjdoucí na Žebětínské ulici v Brně. Muž zde totiž surově bil a kopal do ženy. Na místo okamžitě vyrazili strážníci. Násilníka našli ihned, vyděšená žena však okamžitě utekla a do pátrání po ní se museli zapojit i psovodi.

Křik a bolestivý pláč neunikl v pátek v noci pozornosti několika svědků, kteří procházeli Žebětínskou ulicí. Jeden z nich se ozval na linku 156 s prosbou o příjezd hlídky strážníků, poblíž obchodu prý totiž muž bil a kopal na zemi ležící ženu, která krvácela z obličeje.

Na udané místo do pár minut dorazili strážníci, kteří se vzápětí rozdělili. Zatímco jeden spolu s čekajícími svědky zamířil za podezřelým sedmatřicetiletým mužem sedícím na zastávce, jeho kolega se vydal za devětatřicetiletou ženou, která se při příjezdu modře blikajícího auta zalekla a dala se na útěk.

Pátrání po oběti násilí výrazně napomohli svědci, kteří si ženy s podlitinami v obličeji všimli v okolo projíždějícím autobusu, a strážníci se proto okamžitě spojili prostřednictvím dispečinku dopravního podniku s dotyčným řidičem. Ten ve chvíli, kdy žena vystoupila v Bystrci, strážníky upozornil a do blízkosti Štouračovy ulice vyrazila hlídka psovodů.

V husté tmě a zarostlém svahu zamířil služební pes neomylně k jednomu z keřů, kde se žena ukrývala. Na obličejí měla velké podlitiny. Po příjezdu zdravotníků tak sanitkou zamířila do nemocnice, ještě předtím ale strážníkům řekla, že se prý nepohodla se svým známým.

„Sedmatřicetiletý podezřelý se přiznal, že ženu nejen udeřil dlaní, ale také kopl, a strážnici u něj našli dámskou kabelku s doklady patřícími zraněné ženě. Případ si kvůli podezření z trestného činu převzali státní policisté," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadnrožková.

Foto youtube.com

Štítky násilí, muž, žena, Brno, strážníci, svědci

Muž v Brně do krve zbil a zkopal ženu, zbědovanou ji musel najít až psovod  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.