Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Žena v Brně podváděla při vážení ovoce a zeleniny. Rozdíl byl přes tisíc korun

Nezvyklý případ podvodu museli řešit brněnští strážníci v supermarketu v Řípské ulici. Jedna ze zákaznic se snažila obelstít váhy i ostrahu a odnést si více ovoce a zeleniny, než si sama navážila. Do nenápadného jednání však měla žena opravdu daleko. Rozdíl byl totiž opravdu markantní - mezi zváženou a opravdovou cenou činil přes tisíc korun.

Žena na sebe upozornila už mezi regály, když mezi bedničkami a vahami chodila nezvykle dlouho a zřejmě až příliš spoléhala na to, že mezi ostatními nakupujícími bude nenápadná.

Pracovníkovi ostrahy však bylo podezřelé množství ovoce a zeleniny, které si v sáčcích odnášela a přivolal strážníky. V jejich přítomnosti vyšlo najevo, že hmotnost uvedená na jednotlivých cenovkách opravdu vůbec neodpovídá skutečnosti.

Opětovné zvážení nabraného ovoce a zeleniny pak ukázalo, že rozdíl v ceně je přesně 1 072 korun. „Žena si zboží nakonec kompletně odkoupila a z odchodu odcházela nejen s ostudou, ale také bez tří tisíc korun, které strážníkům ještě před cestou domů uhradila jako pokutu," uzavřel mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Foto pixabay.com

Štítky zelenina, ovoce, nákup, Brno, podvod

Žena v Brně podváděla při vážení ovoce a zeleniny. Rozdíl byl přes tisíc korun  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.