Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilá Polka se zabarikádovala na mobilním záchodě na Svoboďáku, skončila v poutech

Poklidný průběh folklorních slavností na náěmstí Svobody v sobotu večer narušila opilá žena z Polska. Ta se totiž zamkla na mobilním záchodě a odmítala toaletu opustit. Přitom jí zaneřádila exkrementy, spor museli vyřešit až strážníci donucovacími prostředky.

Na strážníky se s prosbou o pomoc obrátil pracovník ostrahy. Strážníky dovedl k mobilní toaletě u Morového sloupu, kterou obsadila polsky mluvící žena, která je vulgární a odmítá odejít.

I přes jazykovou bariéru bylo strážníkům jasné, že ani jejich výzvy k opuštění toalety se ženě nelíbí. Tvrdošíjně odmítala odemknout a strážníci proto museli dveře otevřít zvenčí.

„Protože byla žena v evidentně špatném zdravotním stavu, na místo dorazili také zdravotníci," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Žena však nestála ani o pomoc zdravotníků a strážníci museli kvůli stupňující se agresi ženu spoutat. „Po prvotním ošetření v nemocnici doporučila lékařka převoz na záchytnou stanici, kde se o ženu postarali. Strážníci také uvědomili cizineckou policii," doplnila mluvčí. 

Pořadatelé akce museli pak toaletu kvůli jejímu značnému znečištění uzamknout.

Foto Martin Toman

Štítky náměstí svobody, alkohol, polka, mobilní záchod, toaleta, Polsko, Cizinecká policie

Opilá Polka se zabarikádovala na mobilním záchodě na Svoboďáku, skončila v poutech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.